1e verjaardag/ cake smash

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”1e verjaardag/ cake smash” border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De eerste verjaardag van je kindje is een hoogtepunt en een bijzonder moment, maar jeetje wat gaat de tijd snel! Één jaar alweer! Zet de tijd even stil en maak van dit bijzondere moment een video, zodat jullie op ieder gewenst moment deze herinnering opnieuw kunnen afspelen.

We bieden verschillende mogelijkheden aan om een video te maken van de eerste verjaardag. We kunnen bijvoorbeeld langskomen op de verjaardag als vrienden en familie er zijn; van het uitblazen van de kaarsjes op de taart tot het uitpakken van cadeautjes. Of laat ons een cake smash organiseren, waarbij wij een te gekke taart meenemen; let the smashing begin! Deze cake smash wordt door ons vastgelegd, zodat jullie dit leuke moment op video met vrienden en familie kunnen delen of later nog eens kunnen bekijken.

Wij zijn er graag bij, om van dit leuke moment een video te maken![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Heb je vragen, een ander speciaal idee of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]