Kerstvideo ☆

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wat gaat de tijd snel, de kerstperiode breekt alweer bijna aan. Verras je vrienden en familie dit jaar met een originele kerstvideo van jouw gezin. De kerstboom versieren met lichtjes en ballen? De open haard aansteken? Of heerlijk in je kersttrui met warme chocomelk op de bank?[/vc_column_text][vc_column_text]Leg deze fijne en knusse momenten als gezin vast in een video of spreek een mooie kerstwens in voor jouw dierbaren. Je kunt jouw persoonlijke kerstvideo via bijv. Whatsapp of Facebook delen met jouw vrienden en familie. 

Sluit het jaar af met een mooie kerstvideo, een dierbare herinnering voor altijd. Reserveer snel een datum via onderstaand formulier. Let op, vol=vol!

*Maack is gevestigd in Amsterdam. Woon je buiten Amsterdam? Dat is geen probleem, wij maken video’s door heel Nederland. Afhankelijk van de locatie komt er een toeslag bij voor de reiskosten.[/vc_column_text][vc_btn title=”Bestel jouw kerstvideo” link=”url:https%3A%2F%2Fmaack.nl%2Fbestel-kerstvideo%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://vimeo.com/308300423″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Bestel hieronder jouw pakket”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column][vc_column_text][supsystic-price-table id=17][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]