Meest gestelde vragen

De eerste momenten samen als gezin zijn heel bijzonder en daarom is het leuk om de video zo snel mogelijk na de geboorte op te nemen. Afhankelijk natuurlijk hoe het gaat met de mama en het kleine wondertje. Gemiddeld wordt de video opgenomen binnen de eerste twee a drie weken na de geboorte.

Gemiddeld zijn we één tot anderhalf uur aan het filmen bij jullie thuis. Dit is afhankelijk van het aantal elementen dat gefilmd wordt. Het is mogelijk vooraf telefonisch, per mail of persoonlijk contact te hebben om de ideeën te bespreken. Dit kan natuurlijk ook op de dag van de video zelf.

Dat kan zeker! Je kunt op ieder gewenst moment de tijd stilzetten met jouw eigen video. Is jouw kleintje al een paar maanden oud? Ook dit is een hele leuke leeftijd om een video van het gezin te maken, in de vorm van een baby/ lifestyle video.

Naast newborn video maken wij ook ‘specials’: lifestyle video’s, cake smash video, eerste verjaardag video, zwangerschapsvideo en thema-video’s. Heb je een ander idee? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja dat kan zeker! We hebben een leuk cadeaupakket inclusief voucher samengesteld. Dit pakket kunnen we naar je opsturen, zodat je iets tastbaars hebt om cadeau te geven.

Naast newborn video’s, maken we ook newborn foto’s. Het is mogelijk een ‘compleet’ pakket bij ons te bestellen. We maken naast de newborn video, dan ook newborn/ lifestyle foto’s. De inhoud hiervan is in overleg in te vullen.

Maak je geen zorgen, uit ervaring krijgen we vaak te horen dat de gezinnen helemaal niet door hebben dat wij in de ruimte zijn. We zijn zo onopvallend mogelijk aan het filmen, waardoor het zo puur en natuurlijk mogelijk wordt. Ook is het fijn dat je met het gezin iets aan het doen bent, bijv. een flesje aan het geven, in badje aan het doen of met elkaar aan het knuffelen. Hierdoor vergeet je eigenlijk dat wij er zijn met de camera.

De video’s zijn altijd heel puur en natuurlijk. Dit komt omdat er geen ‘gemaakte’ onderdelen in zitten. We leggen de pure momenten van jullie als gezin vast, zonder dat jullie dat eigenlijk door hebben. Een lieve blik, een kus of een grap dat gaat allemaal vanzelf. Gaat jullie kleintje bijvoorbeeld in een badje, dan zijn jullie daarmee bezig en filmen wij daar omheen.

Ja dat mag zeker! We hebben een paar standaard onderdelen die vaak in de video terugkomen, maar dit is naar eigen wens in te vullen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: in badje doen, een fles geven, in de box liggen, met grote broer/ zus knuffelen, natuurlijk met papa/ mama knuffelen, details van de babykamer. Afhankelijk van jouw wensen nemen we de elementen op. We kunnen natuurlijk altijd meedenken!

De keuze van het soort muziek staat vrij. Vooraf bespreken we de wensen met betrekking tot het genre, tempo en met of zonder zang. Wij leveren dan een eerste versie aan met een muzieksuggestie. Er is altijd ruimte om een eigen wens aan te geven. Wij hebben een abonnement op de muzieklicenties, waardoor het muzieknummer van de video overal gepubliceerd mag worden (bijvoorbeeld op Facebook, Instagram etc).

Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen, zitten daar een aantal elementen in. Wil je graag een elementen toevoegen? Geen probleem, geef het aan dan bespreken we dat.

Je mag ons altijd direct contacten op het moment dat je van plan bent een newborn video te laten maken, ook als dat al voor de geboorte van jullie wondertje is. Op het moment dat jullie kindje geboren is, neem dan contact met ons op. Afhankelijk hoe mama en de baby zich voelen, prikken we een datum om de eerste momenten samen vast te leggen.

In principe komen we altijd met z’n tweeën bij jullie thuis om de newborn video op te nemen. Dit werkt heel prettig; een van ons kan zich volledig richten op de camera en de technische aspecten, de ander richt zich op jullie als gezin.