Over ons

Robin & Romée zijn de energieke gezichten achter MAACK. Elke videoproductie wordt met aandacht, enthousiasme en professionaliteit geproduceerd.

Robin: “Ik ben iemand die op details let. In de baby video’s vind ik het daarom leuk om kleine details van de baby naar voren te laten komen; kleine voetjes, kleine vingertjes en het lieve kleine gezichtje. Details brengen emoties in het verhaal en maken onze video’s bijzonder”.

Robin heeft ruime ervaring in de marketing branche, waarbij stilstaand en bewegend beeld haar specialisatie zijn. Met oog voor detail, kan Robin met weinig woorden of beeld een groot verhaal naar buiten brengen. Opmaak en design spelen hierin een bijzondere rol.

Romée:”Ik ben echt een gevoelsmens! Ik vind het daarom mooi om gevoel en emotie terug te laten komen in onze video’s. De liefde tussen de ouders en het kind is heel bijzonder en waardevol. De blikken zitten vol liefde en trots. Ieder verhaal van een geboren kind is speciaal. Ik vind het bijzonder om deze eerste waardevolle en dierbare momenten terug te laten komen in de video”.

Romée heeft na het afronden van haar media- en televisie studie (Media & Entertainment Management) verschillende soorten programma’s geproduceerd, voor zowel publieke als commerciële doeleinden. Bijzondere momenten vastleggen op film, waardoor er een waardevolle herinnering ontstaat is wat ze het liefst doet.