Recensies

Iedereen die het filmpje heeft gezien was ontroerd

5,0 rating

Wij zijn zo ontzettend blij met de newborn video! Wat is het een mooi filmpje geworden, zo’n mooie herinnering💖. Ik was bang dat het heel gemaakt over zou komen omdat ik een hekel heb aan camera’s maar dat is gelukkig totaal niet het geval. Je merkt ook bijna niet dat ze je aan het filmen zijn. Wij raden iedereen aan om met Maack de tijd even stil te zetten! Lieve en professionele meiden die goed naar je wensen luisteren en meedenken. Iedereen die het filmpje heeft gezien was ontroerd.

Priscilla Keus

De video is precies geworden zoals we hoopte

5,0 rating

De meiden van Maack hebben bij ons een prachtige video gemaakt van ons gezin en vooral ons derde wonder. De video is precies geworden zoals we hoopte. Een hele dierbare herinnering. Nogmaals heel erg bedankt!

Sanne Bool-Brekelmans

Wij hebben prachtige beelden van onze kleine man

5,0 rating

Wat een geweldige video hebben de meiden van Maack voor ons gemaakt. Onze zoon was inmiddels al 3 maanden oud, maar reageerde prachtig op de videocamera. Wij hebben prachtige beelden van onze kleine man, vol herinneringen.

Robin Wintmulder

Een prachtige video welke wij met trots aan vrienden en familie laten zien!

5,0 rating

Wat een fantastische herinnering hebben de dames van Maack voor ons gemaakt van onze dochter! We waren bang dat een newborn video gemaakt en onnatuurlijk over zou komen, niet is minder waar! door de gezelligheid van Robin en Romée is de video ontzettend natuurlijk en geworden alsof ze er niet waren om het vast te leggen. Ze hebben letterlijk de tijd voor ons stil gezet. Een prachtige video welke wij met trots aan vrienden en familie laten zien is het resultaat! Ga zo door 🙂

Ragna van der Linden

De beelden zijn zo kwetsbaar, puur en ongelofelijk liefdevol vastgelegd.

5,0 rating

De lieve dames van Maack kwamen bij ons thuis toen ons zoontje 2 weekjes oud was. Ik wist niet goed wat ik ervan kon verwachten maar ik wilde graag een mooie herinnering voor later. Dit omdat ze newborn tijd zo snel voorbij vliegt. De meiden waren heel lief en geduldig met het filmen en de omgang met onze jongste én oudste zoon. Alles verliep heel relaxt en ontspannen, wat het voor ons heel fijn maakte. We konden onszelf zijn en lekker knuffelen kletsen en lachen met elkaar terwijl de meiden alles opnamen. Na een paar dagen was het filmpje al klaar en ik kreeg letterlijk tranen in mijn ogen. De beelden waren zo kwetsbaar, puur en ongelofelijk liefdevol vast gelegd. Een mooiere herinnering konden wij niet krijgen. Nu drie maanden later bekijk ik het filmpje dagelijks en krijg ik keer op keer kippenvel. Lieverds ontzettend bedankt voor dit mooie filmpje en ga zo door toppers!

Eline Zwitser

Voeg een recensie toe