Kies jouw video

MAACK zet te tijd even stil, waardoor een waardevol moment nooit verloren gaat! Maak je keuze uit de volgende soorten video’s:
Zwangerschapsaankondiging -zwangerschapsvideo – gender reveal party –  newborn video – lifestyle video – eerste verjaardag – cake smash – thema (kerst)

Newborn video

Een moment waar je lang op hebt gewacht; je kleintje is er! De eerste momenten in de kraamweek met elkaar zijn heel bijzonder en waardevol. Deze unieke momenten kun je nu voor altijd vastleggen met een newborn video. Met deze video maken wij de herinnering van jullie eerste momenten met je kleine baby voor altijd! De kleine, trappelende voetjes in bad, het geven van een flesje, knuffelen met jullie wondertje en natuurlijk details van de babykamer!

Met deze video kun je de eerste waardevolle momenten ook delen met je familie en vrienden. Zij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar het kleine wonder! Afhankelijk van de wensen leveren wij de video aan in de juiste formaten, zodat de video gedeeld kan worden via bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Whatsapp.

Lifestyle video

Puur, ongedwongen en liefdevol. Daar bestaat een lifestyle video uit. Wij komen graag langs om een lifestyle video van jullie gezin te maken. Het gaat hierbij om jullie als gezin, waarbij pure en ongedwongen momenten worden vastgelegd. Bijvoorbeeld een boekje voorlezen aan de kinderen, met het hele gezin ontbijten, een spelletje spelen of gewoon gezellig lachen, knuffelen en kletsen met elkaar!

Ook de omgeving, bijvoorbeeld jullie huis of kinderkamers, kunnen worden vastgelegd. De details geven nog meer gevoel in de video. Hoe leuk is het om later nog eens terug te kijken naar pure, knusse momenten van jullie als gezin thuis of details van de babykamer?

Cake smash video

De eerste verjaardag van je kindje is een hoogtepunt en een bijzonder moment, maar jeetje wat gaat de tijd snel! Één jaar alweer! Zet de tijd even stil en maak van dit bijzondere moment een video, zodat jullie op ieder gewenst moment deze herinnering opnieuw kunnen afspelen.

We bieden verschillende mogelijkheden aan om een video te maken van de eerste verjaardag. We kunnen bijvoorbeeld langskomen op de verjaardag als vrienden en familie er zijn; van het uitblazen van de kaarsjes op de taart tot het uitpakken van cadeautjes. Of laat ons een cake smash organiseren, waarbij wij een te gekke taart meenemen; let the smashing begin! Deze cake smash wordt door ons vastgelegd, zodat jullie dit leuke moment op video met vrienden en familie kunnen delen of later nog eens kunnen bekijken.

Wij zijn er graag bij, om van dit leuke moment een video te maken!

1e verjaardag/ cake smash

Zwangerschapsvideo

Wil je op een originele manier aankondigen dat je in verwachting bent van een (eerste) kindje? Maak de zwangerschapsaankondiging voor vrienden en familie speciaal door middel van een video. Is het geslacht al bekend? Dit kan worden meegenomen in de video!

Ook is het mogelijk om een video te maken van jouw prachtige zwangere buik, net een paar weken voordat je bent uitgerekend. De buik, waarin jouw kleintje nu nog veilig zit is iets heel bijzonders. Maak hiervan een herinnering, zodat je voor altijd een herinnering hebt van deze bijzondere periode.

Bekendmaking geslacht baby

Heb jij een feestje gepland voor het bekendmaken van het geslacht van jullie baby? Maak van dit bijzondere moment op de gender reveal party een blijvende herinnering. De verrassende/ nieuwsgierige blikken van jullie vrienden en familie, de roze of blauwe taart die jullie aansnijden of de roze of blauwe ballon die kapot wordt geprikt en natuurlijk jullie eigen reactie op deze bekendmaking worden vastgelegd in een waardevolle video.

Zwangerschapsaankondiging

Thema video (feestdagen)

Er zijn zoveel leuke feestdagen die niet zomaar voorbij mogen gaan! Denk aan valentijnsdag, pasen, kerst en het nieuwe jaar!

Heb je vragen, een ander special idee of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op.